tinuta-de-gravida

Bună, dragii mei! Sunt gravidă deja în 5 luni, nici nu-mi vine să cred cum am trecut deja de prima jumătate a perioadei de sarcină.

De departe cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei, mă bucur că am experimentat acest lucru de două ori. Emoții sunt, dar parcă mai temperate fiind deja la a doua experiență N-ai cum să fii niciodată pregătită pentru creșterea unui pui de om, fiecare copil e unic în felul său, de aceea o așteptăm pe bebelină cu mari emoții și multă dragoste.

La Alex, nu prea am avut o garderobă de gravide, purtam multe rochițe largi, dar de ceva timp am pus ochii pe câteva piese vestimentare pentru gravide de pe site-ul Bonprix.

M-am documentat, am studiat prețurile, și am ajuns la concluzia că au cele mai bune prețuri. Nefiind la prima comadă, știam că sunt și haine calitative.

Am pus în coș câteva haine, dar azi vă prezint doar 2 dintre ele.

Chiar dacă orice gravidă ia în greutate, nu arată tocmai 90-60-90, asta nu trebuie să împiedice nicio femeie în a fi cochetă chiar și pe perioada sarcinii. E important să te simți bine în pielea ta, indiferent de orice.

Bluza este mărimea 36/38, îmi era teamă că nu o să mă cuprindă, dar e super ok, plus că e largă în zona abdomenului și o să fie bună până la 9 luni. Materialul este vaporos, nu este sintetic, ceea ce mă bucură foarte mult. O să pot purta această bluză și după ce nasc, fiind un model versatil care se pretează pentru colanți. Puteți găsi multe bluze Bonprix pentru diferite stiluri și evenimente.

Pantalonii sunt cu bandă elastică în jurul burticii, extrem de confortabili și lejeri, îmi place că sunt dintr-un material ușor, perfect pentru vară. Fiind mai scundă, trebuie să îi mai scurtez o idee, dar în rest sunt ok. Mărimea pe care o port este 36/38.