Balsamul-multi-efect-pentru-păr-Yves-Rocher

Bună, dragilor! Îngrijirea părului pentru mine este foarte importantă, mai ales că părul meu de-a lungul anilor a trecut și trece prin multiple schimbări.

Mă vopsesc de prin liceu, iar blondul nu e tocmai o culoare ușor de întreținut. Chiar dacă mă vopsesc o dată cam la două luni pe toată lungimea părului, tot simt că părul meu se usucă, devine fragil și casant.

Am un păr oarecum gras, deși am perioade când e uscat, probabil datorită dezechilibrelor hormonale sau stresului. Marea problemă a părului meu e căderea acestuia și faptul că uneori pare lipsit de strălucire.

În ultima lună, am încercat un balsam vegetal fără clătire de la Yves Rocher. Îmi plac astfel de produse fără clătire, mi se par simplu de utilizat.

Acest balsam vegetal multi-efect cu textură fondantă repară, hrănește, catifelează și conferă luminozitate părului cu un singur gest.

În primul rând trebuie să vă spun că miroase senzațional, un miros dulce, de ulei de argan care se păstrează mult timp în păr. Textura este asemenea unei creme și se aplică pe vârfuri și lungimea părului, evitând rădăcinile. L-am aplicat cam de 2 ori pe săptâmănă, și am remarcat că într-adevăr potolește firele rebele, iar părul devine mult mai mătăsos. Nu necesită clătire așa cum v-am spus mai sus, și se poate folosi și ca mască, pe timp de noapte.

Îmi place efectul pe care îl lasă părului meu, îi dă strălucire, îl disciplinează și simt că îi oferă hidratarea de care are nevoie. Între spălări, nu am observat o îngrășare a părului.

Balsamul conține ulei de jojoba BIO și extract de agave. Capacitatea extractului de Agave de a dubla microcirculația* permite o nutriție mai bună a scalpului pentru un păr ce creaște mai puternic și mai frumos. Uleiul de Jojoba este esențial pentru îngrijirea părului deteriorat, datorită puterii sale de regenerare a fibrei capilare.

De ce este numit balsam multi-efect sau miraculos? Pentru că balsamul se poate folosi cum doriți, fie înainte de coafare , pentru a netezi firele rebele, ca mască de păr pe timp de noapte sau pur și simplu când doriți o mică retușare a părului. Părul devine mai mătăsos, ușor de pieptănat și strălucitor.

Nu conține silicon, are peste 98% ingrediente naturale. Eco-tub ce conține cu 25% mai puțin plastic comparativ cu un tub standard.

PREȚ APROXIMATIV: 35LEI-150ML