Lacuri-de-unghii-Malika-Colors
Salut, draga mea! Nu știu cum sunteți voi, dar mie îmi plac culorile. Le port pe haine, în machiaj sau pe unghii. A fost o perioadă când îmi făceam unghiile cu ojă semipermanentă dar după o experiență nu tocmai frumoasă din cauza manichiuristei mele am preferat să am grijă de unghiile mele acasă.

E destul de simplu să ai o manichiură impecabilă cu produse de calitate chiar și acasă. Nu trebuie să cheltuiești o avere pentru produse, de aceea cu Malika Colors ai calitate și prețuri accesibile.

Ce vă pot spune despre aceste lacuri de unghii e faptul că au o pensulă perfectă pentru o aplicare ușoară. Am observat că oja este destul de ok din punct de vedere al rezistenței, pe unghii se păstrează până la 3-4 zile. Am unghiile destul de subțiri și mi se rup destul de repede, am constatat că lacul de unghii le oferă rezistență.

Nu sunt cea mai inspirată în materie de creații pe unghii, nu prea am timp cu scoala celui mic, serviciul și toate cele, de aceea adopt manichiuri rapide și simple. Mai jos aveți câteva poze, pentru a vă face o idee de cum arată aceste lacuri de unghii.

Oja Malika Pantone 2022

Surprinde culoarea anului 2022. Personal mie îmi plac culorile tari, violetul fiind printre culorile mele de suflet cu mult înainte să fie desemnată color of the year de Institutul Pantone. Preț 15lei.

Mi s-a părut că poza făcută în lumina artificială, e mai aproape de realitate.

Oja Malika Colors cod 75b

Este o ojă care are parcă mai multe reflexii violete, și creează un efect vizual tare plăcut. Preț 15lei.

Oja Malika Colors cod 94b

Este culoarea mea preferată dintre cele trei prezentate poate pentru că este un mov mai deschis.

Brandul Malika este un brand cu tradiție de peste 30 de ani în Italia și care a ajuns în România. Pe site nu găsiți doar lacuri de unghi, ci și produse de make-up, pentru îngrijirea corpului și părului.