Look-inteligent-casual
Bună, draga mea! Initial când am comandat sacoul pe care o sa-l vedeți în poze, mă gândisem la o altfel de ținută, una elegantă. Dar apoi, m-am răzgândit și am creat (sper) o ținută smart-casual.

Îmi doream de foarte mult timp un sacou galben , dar de fiecare dată renunțam la el, atunci când dădeam comanda. Pentru că m-am gândit că în curând vine primăvara, nu am mai stat pe gânduri și l-am băgat în coș.

Mărimea pe care o port este M, este destul de fix, dar nu are decât un nasture și așa rezolvăm problema cu încheiatul peste bust. Dacă aș fi ales L, cred că mânecile erau lungi, dar așa e chiar ok. Nu este un material gros, mai degrabă subțire. Am văzut că e și pe alte culori, iar prețul e undeva la 82lei.

Blugii cu broderie sunt mărimea M, tot am dat greș cu măsurătorile la blugi, de obicei port M, dar cred că sunt croiți mai mari. Sunt superbi, mai ales că au acea floare aplicată.

Sper să vă placă ținuta mea, vă aștept impresiile cu mare drag.

Bluză office cu mărgele

Salut, draga mea! Week-end-ul a trecut, și pentru că am câteva zile libere profit să vă prezint o nouă ținută Rosegal.

Comanda am făcut-o pe 15 ianuarie, și sincer nu mă așteptam ca pe 2 februarie să primesc coletul, și în plus acasă, prin poșta locală.

Mă gândeam că o voi primi undeva prin martie, când temperaturile vor fi mai binevoitoare, dar nu mă împiedică pe mine câteva grade în minus.

Bluza cu mărgele am comandat-o special pentru serviciu, iar cum aici e foarte cald, bluza se potrivește de minune.

Mi-aș fi dorit ca materialul să fie dublat, nu de alta dar un maiou nu arată tocmai bine pe dedesubt, chiar și așa nu e foarte transparentă. Bluza e foarte frumoasă, mai ales că are aplicate mărgele în partea de sus, și alături de o pereche de pantaloni office sau o fustă, vei avea o ținută elegantă de efect.

Prețul e undeva la 80 de lei, iar mărimea pe care o port este M. Puteți să găsiți bluza și pe alte culori, chiar mă tentează să o cumpăr și pe alte culori.  Lungimea e exact cât trebuie să fie. Îmi place că e destul de lungă și se poate băga în pantaloni sau fustă pentru cele mai fără burtică desigur.