crema-de-baie-Tesori-d’Oriente-Ayurveda
Salut, draga mea! Vara această a fost plină de surprize frumoase, am avut ocazia să mă bucur de mine, de cei dragi mie și desigur să descopăr noi produse în materie de beauty.

Produsele Tesori d’Oriente nu erau noi pentru mine, trebuie să vă spun că îmi plac la nebunie gelurile și parfumurile lor, iar vara aceasta am avut ocazia să încerc gama Ayurveda. Ayurveda este o terapie indiană, prin care se urmărește îngrijirea completă a minții, corpului și a conștiinței, cele trei aspecte ale unei persoane.

Cu ajutorul noii game Tesori d’Oriente Ayurveda, îmbogățită cu aloe vera, gălbenele, ulei de amla, neem și susan, îți vei putea crea propriul colț de relaxare. Amestecul de ingrediente prețioase, atent selectate și proporționate, te vor purta cu gândul către ținuturile pline de mister ale Indiei.

Gelul de duș și crema de baie nu conțin parabeni, coloranți, silicon sau uleiuri minerale. Mirosul te va cuceri, este greu de descris în cuvinte, fanii Tesori știu că aromele sunt inconfundabile. Izul este oriental, cu o combinație floral-fructată foarte intensă. Gelul de duș este foarte spornic, curăță delicat și te învăluie cu o aromă orientală care te va purta cu gândul și mintea către o vacanță exotică.

Crema de baie este mai cremoasă decât gelul de duș, cantitatea de 500ml îmi va ajunge mult timp. Ce am remarcat e faptul că după duș pielea se simte foarte hidratată și fină, plăcut parfumată.

Parfumul din aceeași gamă are o aromă care te cucerește, nu este nici florală, nici fructată, așa că o veți putea purta fără probleme, indiferent dacă sunteți fani al parfumurilor florale/fructate. Îmi place că deși este o apă de toaletă, mirosul este destul de persistent până la 8 ore. Având în vedere prețul mic de aproximativ 31 lei, raportul calitate-preț este excelent.

  • Note de vârf: portocală, lămâie, bermamot
  • Note de mijloc: piper, condiment, iris, y-lang, y-lan, violet
  • Note de bază: patchouli, lemn de cedru, chihlimbar, vetiver, balsam peruvian.

Pe mine m-a cucerit și această gamă, îmi place aroma orientală și faptul că în timpul dușului chiar te ajută să te relaxezi.