Crema-de-ochi

Vitamin Eye Cream este o cremă nutritivă pentru îngrijirea conturului ochilor, care previne apariția ridurilor. Tonifică si revitalizează tesuturile, diminuează ridurile. Conține vitamina E, retinol, colagen și elastină.

Bruno Vassari este un brand cu renume din Spania, Barcelona. Produsele sunt de înaltă calitate și sunt focusate pe îngrijirea tenului. Pentru mine, acest brand este unul nou, având în vedere că până acum nu am mai încercat niciunul dintre produsele lor.

Din ce am văzut pe site-ul lor, sunt produse profesionale, folosite în saloanele de înfrumusețare, de aceea mă bucur că am avut ocazia să testez un produs de la un brand foarte apreciat.

Dacă nu știați: Brandul Bruno Vassari se menține in topul preferințelor specialiștilor esteticieni, fiind premiat in cadrul celui de-al IX-lea Congres de Medicina Anti-Aging ca fiind “Cel mai bun brand de cosmetice profesionale” în 2017.

DESCRIEREA OFICIALĂ

Crema nutritivă pentru conturul ochilor previne apariția ridurilor și protejează împotriva razelor UV, în timp ce tonifică și revitalizează țesuturile, grație conținutului ridicat de vitamina E, retinol, colagen și elastină.

PĂREREA MEA:

Crema pentru conturul ochilor are un miros discret, destul de plăcut, iar textura este cremoasă, fină.  Atenție nu trebuie aplicată o cantitate foarte mare pentru că este suficientă și o cantitate mai mică. Se masează până intră în corp, pentru o eficacitate mai bună a ingredientelor.

Pe ambalaj scrie că se aplică dimineața și seara. Eu am aplicat-o seara, dimineața nu prea am timp pentru asta. Se poate folosi și ca bază pentru machiaj.

Personal, îmi place crema, chiar aveam nevoie de hidratare în zona ochilor, căci semnele oboselii își spun cuvântul, dar cu această cremă, zona ochilor arată mai luminoasă. Intră destul de repede în piele, dar puteți masa ca ingredientele să își facă treaba mult mai repede.

Dintre ingredientele de bază:

Vitamina E– are rol de hidratare, dar și antirid.

COLAGENUL este un grup de proteine care mențin elasticitatea țesuturilor, având rol anti-aging.

Retinolul produce o creştere a substanţelor care îmbunătăţesc sistemul de susţinere a pielii şi s-a demonstrat că stimulează producerea de colagen.

Elastina este o proteină care oferă pielii fermitate, elasticitate și fermitate.

Alte ingrediente:

Bisabolul este un activ cosmetic , cu rol reparator și calmant al pielii, cicatrizant, antibacterian și antiinflamator.

Unt de shea– cu rol hidratant și de reparare a celulelor pielii.

Crema pentru zona ochilor face parte din gama THE SPECIFICS. Această gamă conține produse cosmetice de bază cu scopuri difrite potrivite oricărui tip de ten, în orice anotimp. Este o gama complexă ce satisface atât tenurile cu probleme specifice, cat si cele normale.

Eu aș recumpăra acest produs, îmi place că are multe ingrediente antirid, care previn apariția ridurilor și ajută la menținerea unei pielii sănătoase.