Thailanda-în-Aprilie

Clima din Thailanda în aprilie este foarte plăcută, cu temperaturi ridicate și aproape fără nici o ploaie, fiind o lună ideală pentru a vă bucura de comorile din această țară spectaculoasă.

Întotdeauna spunem că Thailanda este o țară care, datorită climei sale, poate fi vizitată fără prea multe probleme în orice moment al anului, dar dacă vă deplasați în căutarea vremii bune thailandeze, în aprilie veți găsi acest lucru.

Vacanță în Thailanda în aprilie

Climatul tropical din Thailanda va varia în funcție de sezon (uscat, cald sau ploios). Luna aprilie coincide, de obicei, în marea majoritate a orașelor cu sezon uscat sau cald, în care vremea este mai plăcută, iar ploile pe timpul zilei sunt aproape inexistente. Numai în orașul Koh Lanta, veți întâlni în luna aprilie sezonul ploios.

  • Sezonul uscat – Krabi, Koh Phangan, Bangkok.
  • Sezonul călduros – Phuket, Krabi, Koh Lanta, Pattaya, Chiang Mai, Koh Tao, Chiang Rai.
  • Sezonul ploios – Koh Lanta.

Zone cu vreme bună în Thailanda în luna aprilie

Există numeroase orașe care se pot bucura de o vreme foarte bună în luna aprilie, cu toate că, fără îndoială, unele dintre cele mai bune locuri de vizitat în Thailanda în aprilie sunt orașe cum ar fi Krabi, Koh Phangan sau Bangkok, trei dintre principalele destinații turistice din țară care în luna aprilie se află în sezonul uscat.

  • Bangkok
  • Krabi
  • Koh Phangan

Zonele de evitat în luna aprilie

Vremea în luna aprilie este de obicei foarte plăcută, iar dacă nu îți place căldura, ar trebui să te gândești la un alt sezon pentru a vizita de exemplu insula Phuket, unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Thailanda, Krabi, Pattaya, Koh Lanta, Chiang Rai sau Chiang Mai, printre altele. Toate aceste orașe se află în sezonul călduros în luna martie.