postare-din-casă-nouă

Da, m-am mutat în casă nouă. De acum înainte voi activa aici pe propriul meu domeniu .ro. Fără blogger, simplu ellafairytale.ro. Sună bine, nu? Mulțumesc iubitului meu pentru susținere, el este echilibrul meu și cel care mă încurajează în tot ceea ce fac.

Mulțumesc specialistului meu în ale întunecatului IT -Sergiu Bortoș, un băiat super priceput, dacă aveți probleme cu ale site-ului vă dau datele lui. Alte mulțumiri se îndreaptă către un site de gastuire unde am câștigat hosting gratuit pe viață.

Dhost-ului de unde am domeniul nu am de ce să le mulțumesc căci atunci când le-am spus că am hostingul din altă parte mi-au zis să îi contactez pe cei de unde am hostingul că ei nu mă pot ajuta, frumos, nu?  Deci nu, bilă neagră dhost.

Nu recomand, e pierderea lor, nu conștientează că un blogger are multe de spus, și că publicitatea negativă nu e tocmai bună. Nu știu de ce nu i-am apelat de la bun început pe cei de la Gazduire Enterprise, dar e bine când totul se termină cu bine.

Țin să vă mulțumesc și vouă celor care îmi sunteți alături de vreo 3 ani încoace, dar și celor noi, care îmi vizitează pagina.

Mă simt ca la început de blogging, ideea de a avea un site al meu pe domeniu o am de ceva timp în minte, dar nu știu de ce, dar am tot amânat acest lucru. Mulțumesc Școala de Blogging, cred că și datorită premiului câștigat pe pagina lor, m-am ambiționat să trec pe domeniu. Oameni serioși și prompți, exact pe gustul meu.