femeie-puternica

Ești mai puternică decât crezi! Poate nu ai auzit asta de foarte mult timp sau poate nu îți dai seama cât de puternică ești tu!

Genetic suntem construite mult mai firave decât bărbații, dar oare cine suportă durerea din timpul nașterii care este echivalentă cu ruperea a 20 de oase în același timp? Nici cezariana nu e tocmai cea mai lipsită de dureri, recuperarea de după vine și ea la pachet cu multe dureri.

Tot se spune despre noi că suntem sexul slab, dar dacă în anul 2018, încă mai crezi că ești sexul slab te înșeli.

Nu am văzut până acum niciun bărbat care să suporte dureri insuportabile ca și chinurile nașterii.

Nu am văzut până acum bărbați care în timp ce mănâncă, să dea de mâncare la copil, să mai șteargă și praful, să mai bage și rufe la mașina de spălat..

Nu am văzut până acum bărbați care atunci când sunt răciți să nu zacă de zici că sunt pe moarte. Noi, și bolnave ne ridicăm din pat, avem grijă de cei mici, gătim (chiar dacă uneori nu ar trebui să facem asta).

Am văzut atâtea femei care:

  • divorțează, își cresc copii singure, merg la serviciu, fac și piața, gătesc, și asta singure. Dacă nici acesta nu e semn de putere atunci nu știu ce mai mai.
  • nu dorm nopțile de grijile nenumărate, iar a doua zi sunt ca noi.
  • pot fi în același timp doctorițe, menajere, bucătărese pricepute, de 1000 de ori femei, doar de dragul celor dragi.
  • reușesc să o ia de la capăt, să lupte pentru fericirea lor, când toți în jurul lor le spun că sunt prea urâte, prea grase, prea nu știu cum..

Am văzut și destule femei care își plâng de milă, care stau în relații nefericite de dragul copiilor, care nu au puterea să o ia de la capăt, care uită cât sunt de puternice. Nu uita, că o femeie e puternică tocmai pentru că nu îi e teamă să greșească, să lupte, să fie așa cum dorește ea să fie. NU LĂSA PE NIMENI SĂ TE ÎNGENUNCHEZE, SĂ ÎȚI SPUNĂ CĂ NU POȚI, CĂ NU EȘTI PUTERNICĂ!

Ești mai puternică decât ai fi crezut vreodată!Trebuie doar să lupți pentru tine și visele tale, indiferent de orice. Iar când crezi că nu ești, când cedezi, și crezi că nu mai poți, nu e nimic. Oprește-te o clipă, plângi dacă asta te face să te simți mai bine, apoi gândește-te la toate lucrurile bune din viața ta. Așa-i că sunt destule? Ștergeți lacrimile, și mergi înainte, lucruri bune se întâmplă oamenilor care cred și luptă pentru visele lor.