Thailanda-în-Mai

Vrei să pleci în vacanță în Thailanda, dar nu știi care este cea mai bună lună pentru a te bucura de călătoria ta? Thailanda este o țară cu un climat tropical în care temperaturile ridicate sunt menținute pe tot parcursul anului și în funcție de luna în care călătorești, puteți găsi ploi abundente și musoni care vă pot strica vacanța. Vremea în Thailanda în luna mai este perioada în care temperaturile sunt ridicate, coincide cu sezonul cald în majoritatea zonelor țării thailandeze. În luna mai veți găsi în cele mai multe zone o vreme foarte bună, care vă va permite să vă bucurați la maxim de plaje și peisajele de film.

Vacanță în Thailanda în mai

Vremea din luna mai în Thailanda de obicei ne aduce un climat cu temperaturi ridicate pe tot parcursul zilei în majoritatea orașelor. Deși va depinde în principal de zona în care mergeți și sezonul în care vă aflați: uscat, călduros sau ploios. Iar în funcție de zona pe care vrei să o vizitezi în luna mai va avea un sezon sau altul:

  • Sezonul uscat – Koh Phangan, Bangkok.
  • Sezonul călduros – Phuket, Koh Samui, Krabi, Koh Tao, Pattaya și Chiang Rai.
  • Sezonul ploios – Koh Lanta, Koh Phi Phi, Chiang Mai.

Zone cu vreme bună în Thailanda în luna mai

Dacă în timpul călătoriei dvs. în Thailanda căutați o vreme bună, soare și puteți să suportați temperaturi ridicate, luna mai va fi perfectă pentru dvs. Unele dintre cele mai bune locuri pentru a vizita Thailanda în luna mai este orașul Bangkok, capitala țării și, fără îndoială, un oraș pe care nu-l puteți rata, insula Koh Phangan, Phuket, Krabi sau orașul din nordul țării Chiang Rai .

  • Bangkok
  • Koh Phangan
  • Phuket

Zonele de evitat în luna mai

Thailanda este o țară care, datorită climatului său tropical, vă permite să o vizitați în orice moment al anului fără să vă faceți prea multe griji, mai presus de furtunile din anumite zone sau temperaturile mai ridicate decât cele cu care suntem obișnuiți. Chiar și așa, dacă trebuie să optăm pentru unele zone sau altele, probabil insulele Koh Lanta și Koh Phi Phi sau orașul Chiang Mai, în nordul Thailandei, sunt unele dintre locurile care ar fi mai bine să le vizitezi într-o altă perioadă a anului.