cabină-foto-Photobomb

Dacă se apropie un eveniment important și ești în căutare de idei pentru petrecere, ai nimerit exact unde trebuie! O cabină foto este mereu o idee bună să îți faci invitații fericiți. Indiferent de petrecerea pe care te pregătești să o organizezi, o cabină foto este mereu o idee bună de distracție.

Asistență foto în timpul evenimentului

Tot timpul va fi cineva lângă cabina foto. Deși echipamentul este touch-screen și are un program intuitiv, nu trebuie să îți faci griji că invitații nu vor ști să o folosească sau că ceva se poate defecta, cineva va fi tot timpul acolo în caz că este nevoie.

Fundal foto profesional

Poți alege dintr-o gamă de fundaluri foto profesionale care să se potrivească temei aleasă pentru nuntă. Dacă ești în căutare de ceva personalizat, poți opta pentru un green screen.

Accesorii amuzante gratuit

La pachet cu cabina foto vin și accesoriile amuzante. Ochelarii, pălării, măști și propsuri care vor distra invitații. Iar colecția noastră se schimbă permanent. Desigur, poți aduce și propriile tale accesorii.

Album foto în ziua evenimentului

Poți opta pentru un album foto personalizat cu fotografiile făcute în cabina Photobomb. Vei păstra astfel amintiri prețioase și gânduri bune de la cei invitați.

Benzi magnetice pentru poze

Pe spatele pozelor pot fi lipite benzi magnetice la cerere. Invitații pot lipi pozele pe orice suprafață metalică și își vor aminti cu drag de petrecerea ta ori de câte ori le vor privi.

Flash drive gratuit cu pozele evenimentului

Orice pachet ai alege, primești gratuit un USB flash drive cu pozele făcute în timpul evenimentului. Și asta nu este singura opțiune. Fotografiile pot fi partajate pe Facebook, Twitter sau email și le poți accesa și într-o galerie foto online cu parolă.

Personalizarea pozelor cu șabloane predefinite

În funcție de ce îți dorești sau de tema petrecerii, poți alege dintre șabloanele pentru fotografii pe care ți le punem la dispoziție. Și, dacă nu găsești nimic care să îți placă, există posibilitatea personalizării șablonului.

Instalare gratuită

Nu trebuie să îți faci griji că nu vei ști să instalezi cabina. Nu vom lăsa această sarcină în grija ta. Venim și instalăm gratuit cabina foto în limita a 20 de km din Satu Mare (în afara acestei distanțe se percepe o taxă de 1,5 lei/ km pe un singur sens).

Tipărirea pozelor pe loc

Tipărirea pozelor făcute în cabina foto Photobomb se face pe loc. Durează aproximativ 12 secunde de când este făcută poza până când este printată. Practic, până ai zice PEȘTE… de 12 ori.

Poți închiria și pentru evenimente la aer liber

Toți cei care organizează un eveniment în exterior, la aer liber, verdeață, soare s-a gândit măcar o dată ce bine ar fi fost să poată să facă niște poze profesionale pe care să le păstreze pentru o veșnicie sau măcar să le dea între ei pentru a le introduce in albumele de familie. Există o metoda de a face poze lipsit de orice disconfort: cortul de fotografii cu cabina foto.

Dacă ai nevoie și de alte informații în ceea ce privește cabina foto Photobomb, nu ezita să ne contactezi. Ne dorim să fim alături de tine când ai ceva de sărbătorit și să te ajutăm să ai o petrecere reușită și invitați mulțumiți.