Allview-P8-Energy-Pro

Când îți dorești un lucru tot universul conspiră la îndeplinirea propriul vis. Știu acest lucru din experiență, căci acum ceva timp îmi doream cu ardoare un smartphone.

Aveam nevoie de unul pentru a-mi ușura munca pe blog, pentru a fi mai activă pe rețelele sociale, pentru a fi în contact cu lumea virtuală chiar și când sunt în trafic sau la serviciu. Visul meu a devenit realitate, căci am avut norocul de a câștiga un smartphone Allview la un concurs pentru bloggeri.

De atunci, suntem de nedespărțit, a devenit o dependență plăcută, care îmi oferă atâtea momente plăcute de navigat fără griji pe internet. Sunt super mulțumită de smartphone-ul meu Allview.

Dar cum lumea e mereu în schimbare, Allview ține pasul cu vremurile moderne astfel că de curând a apărut noul P8 Energy Pro.

Ce mă atrage cel mai mult la acest smartphone? CAMERA DE 13 MP! Da, ați citit bine 13 MP. O să spuneți că poate nu este atât de importantă camera, însă în timpurile acestea în viteză poți surprinde orice moment esențial la calitate exemplară fără să ai la tine aparatul digital.

În plus poți descărca orice fotografie rapid și o poți shărui pe rețelele social. Camera frontală este de 5MP. Dar nu v-am spus tot cu funcția Super Foto, vei putea captura fotografii cu o rezoluție de 5 ori mai mare decât rezoluția camerei. Astfel, fotografiile tale vor fi super profesionale.

Al doilea lucru ar fi autonomia bateriei, care ține 48 de ore indiferent de cât de mult folosești smartphone-ul. Poate ține și până la 3 zile la o utilizare moderată. Mi se pare fantastic să stai fără grija încărcării telefonului pentru 2 zile, în acest fel, smartphone-ul nu te va dezamăgi în momentele cheie.

Smartphone-ul P8 Energy este unul de ultimă generație fiind dotat cu procesor Octa Core 1,3GHz. Dispune de 3GB memorie RAM. Memoria Flash de 64GB poate fi extinsa printr-un card microSD de pana la 128GB. Indiferent de planurile tale, cu asemenea performanțe, orice task va fi o joacă de copii.

Din punctul meu de vedere, aceste performanțe sunt perfecte, căci mă ajută enorm în munca mea de blogger. Pot scrie articole utilizând telefonul, pot face plăți online, posta pe facebook, sau chiar mă pot juca jocuri.

Să vă mai zic un mic secret!! Ai șters o fotografie din greșeală de pe telefon? Nu-i bai, căci timp de o săptămâna telefonul îți păstrează fotografiile într-un director de reciclare.

Dar stați, asta nu e tot!! Cu toții avem fotografii pe care nu vrem să le arătăm celorlați, acestea vor fi ferite de ochii curioșilor în galeria privată. Super, nu?

Smartphone-ul P8 Energy Pro este gadgetul perfect pentru profesioniști, pentru cei care își doresc mai mult de la un smartphone.

Nu știu dacă v-am convins, dar la achiziționarea unui Allview P8 Energy Pro veți primi o pereche de ochelari pentru realitate virtuală.