amintiri-anul-acesta

Daca ai nevoie de o vacanta fara suprize neplacute iti recomand sa cauti o acentie speciala, una din cele mai bune agentii de turism de la ora actuala de pe piata romaneasca. Sunt multe agentii ce au ani de experienta in turism si sunt gata sa iti ofere o experienta de neuitat. Preturile sunt foarte bune si mai mult decat atat au niste oferte pentru last minute care sunt chiar greu de refuzat.

Sunt foarte multe destinatii de vacanta care chiar merita vizitate, incepand chiar cu tara noastra. Romania este foarte laudata de straini pentru frumusetile ei, daca nu stiii ce sa vizitezi: poti incepe cu Delta Dunarii, continua mai apoi cu orasele Sighisoara si Brasov, sau te poti bucura de minunatele peisaje ale Bucuvinei sau de o cura in Salina de sare de la Turda sau Slanic sau te poti minuna de Focurile Vii sau inamoli la Vulcanii Noroiosi.

Tara noastra are multe destinatii de vacanta  ce abia asteapta sa fie descoperite, ca imi este foarte greu sa le numesc pe toate. Si este tare pacat ca uneori mergem sa vizitam alte tari, nestiind ce comori ascunse detine tara noastra. Si ar fi frumos sa le vizitam si sa incercam sa le descoperim pe fiecare in parte.

Hai sa ne cunoastem tara, sa o iubim si mai apoi sa o prezentam si altora.. fix asa cum este ea, si cu bune si cu rele. Dar pentru a putea face asta ar trebui sa plecam din cand in cand si la pas prin Romania.