Pink-Touch-Melkior-manichiura-roz

Pe același principiu, Melkior a lansat campania Pink Touch care le reamintește femeilor să aibă grijă de ele printr-un simplu gest. Cancerul de sân de cele mai multe ori e descoperit în fază finală, însă auto examinarea lunară a sânilor te ajută să previi o boală nemiloasă.

Mi-a plăcut foarte mult campania Melkior alături de Fundația Renașterea, iar lacurile de unghii în nuanțele specifice luptei împotriva cancerului de sân, te cuceresC prin culorile calde.

Pink Touch este mai mult decât o manichiură, un ritual de înfrumusețare. Este o manichiură-simbol, un reminder pentru auto-palparea sânilor și mai departe, pentru efectuarea controalelor medicale periodice. Datorită mamografiei, ecografiei și consultului mamar, depistarea cancerului de sân a crescut semnificativ perspectiva vindecării.

Fundița roz, deja iconică, este aplicată pe unghiile de la trei degete: cel arătător, cel mijlociu și cel inelar. De ce doar aceste trei unghii? Deoarece pentru auto-examinare corectă a sânilor este nevoie de aceste trei degete.

Deci, următoarea dată când iti faci manichiura Pink Touch, îți vei aminti de importanța auto-examinării sânilor, pe care o poți face singură, acasă. Această manichiura arată prietenelor tale că ești o persoană informată și responsabilă și le încurajează și pe ele să-și facă controlul. Este un subiect de conversație.

M-am jucat și eu cu nuanțele vesele din kit-ul Pink Touch, care sunt foarte versatile și pot crea manichiuri de senzație. O dată cu ele, îți aduci aminte că viața ta este cu adevărat importantă, și în acest fel ajungi să prețuiești mai mult ceea ce contează în viață.

Manichiura Pink Touch poate fi obținută în saloanele partenere Melkior.  Sau se poate face acasă, achiziționând KIT-ul de Manichiura din Magazinele Melkior. Kit-ul conține și un manual de instrucțiuni de palpare a sânilor.

În plus, oricine poartă această manichiura, primește un discount de 15% pentru o mamografie în Centrul Medical de Excelență Renașterea.

Printre vedetele care susțin campania Fundației Renașterea se numără Andreea Esca, Iuliana Tudor, Monica Dascălu, Corina Caragea și Magda Pălimariu.