masaj cu ventuze din silicon

Unul dintre principalele lucruri pe care le puteti obtine cu ajutorul unui tratament care foloseste ventuzele de masaj este un corp mai sanatos si relaxat, si o minte mult mai eliberata de stres. Este recunoscut faptul ca aceasta forma de terapie are ca efect in mare parte relaxarea organismului si a mintii. Al doilea scop al terapiei este de a ajuta persoanele care sufera de celulita, predominant femeile in proportie de peste 85%, sa scape de efectele negative ale acestei afectiuni atat asupra fizicului cat si asupra psihicului. Femeile care sufera de celulita vor fi descurajate de formele siluetei de a folosi haine mai scurte, cum ar fi fustele de vara ori costumul de baie atunci cand merg la piscina, ceea ce are un efect indirect si asupra psihicului, generand anxietate si stres, pentru ca persoana in cauza doreste sa arate mai bine, ori sa isi arate formele ca si celelalte femei, insa nu pot face acest lucru.

masaj cu ventuze din silicon

Celulita mai este cunoscuta si sub alte denumiri mai populare cum este cazul colaceiilor dragostei, pernutele care apar pe solduri, ori grasime de pe interiorul si exteriorul coapselor si vergeturile, fiindca face referire la faptul ca persoanele care sunt mai predispuse la a suferi de celulita sunt cele care sunt deja casatorite si care sunt fericite in casnicia lor. Acest lucru este explicat prin faptul ca daca un partener este apreciat de celalalt partener, acesta se va simt mult mai confortabil cu corpul sau si nu va mai fi la fel de strict cu dieta, prin urmare silueta va avea de suferit. Pe de cealalta parte, daca un partener nu este apreciat de catre celalalt partener, si acest lucru este recunoscut de catre acesta, cel in cauza va fi mult mai predispus la a avea grija la ce mananca, astfel incat sa arate mai bine si sa incerce sa atraga aprobarea partenerului sau de viata. Bineinteles, acest lucru variaza de la persoana la persoana si nu reprezinta o lege in psihologie.

Medicina populara foloseste ventuzele pentru a trata foarte multe tipuri de afectiuni, dintre care cele mai frecvente fiind banalele raceli sau stari gripale, pana la alte afectiuni mult mai grave cum este cazul bolilor de sange, a nevralgiilor intercostale, a congestiilor pulmonare sau a convulsiilor. Aplicarea acestei terapie nu este veche de doar cativa ani sau decenii, ci ea este aplicata de-a lungul miilor de ani si a fost mentionata in numeroase manuscrise vechi de mai mult de doua mii sau trei mii de ani. In orientul mijlociu, acest tratament este mentionat alaturi de masajul clasic si metoda frictionarii pielii, care mai este cunoscuta si sub numele de guasha, ca fiind cele mai de baza in terapiile vechi ayurvedice.