Ultrashine-Lipgloss-Melkior

Salut, draga mea! Pentru cele care mă urmăriți pe Instagram cred că ați văzut pozele cu noul luciu de buze Melkior Ultrashine Lipgloss.

Melkior a creat luciul de buze ulta strălucitor, în două variante cromatice, una mai strălucitoare decât cealaltă: Sirena (12510) si True (12511).

Noul Luciu de Buze prezinta o textura usoara si confortabila. Contine un aplicator in forma de diamant, cu o textura foarte placuta, ceea ce face aplicarea fina si usoara. Important de retinut este faptul ca se poate aplica peste rujurile mate pentru a crea iluzia de buze mai pline. Sau se poate aplica direct pe buze, pentru un plus de stralucire.

Eu am primit nuanța Sirena, un mov cu particule sclipitoare, pe care l-am purtat simplu, dar care se poate aplica și peste un ruj mat pentru a crea iluzia de buze mai pline.

Îmi place că nu este lipicios, pe buze se simte foarte hidratant și strălucirea se menține destul de mult pe buze. Se aplică foarte ușor pe buze, nu usucă sau încarcă buzele. Oferă strălucire buzelor.

De ce merită să folosești noul luciu de buze Melkior?

  • Pentru ca aduce pe buzele tale stralucire extrema.
  • Face buze voluptuoase fara senzatie lipicioasa.
  • Textura este fina si confortabila.
  • Aplicarea e usoara.

Poarta luciul de buze Ultrashine Lipgloss si vei atrage privirile tuturor! Meriti sa te simti frumoasa si iubita cu orice ocazie!

Rujul îl găsiți pe site-ul Melkior la prețul de 49.90 lei.