Apidava-cosmetice-cu-miere

Bine te-am găsit! Nu e prima dată când vă povestesc despre cosmeticele cu miere de la Apidava.

Noua gamă de cosmetice de la Apidava, are la bază ingrediente apicole de cea mai înaltă calitate. Cele adouă produse pe care le-am testat, loțiunea tonică și laptele demachiant se recomandă a se folosi împreună. Fără alcool, fără parabeni, fără phenoxiethanol, fără parfum.

Dacă nu știați. Phenoxiethanolul a fost folosit mult timp în industria cosmetică, un fel de înlocuitor al parabenilor. Mai nou multe produse bio au în componența această substanță, însă cercetările recente au arătat că Phenoxiethanolul poate produce iritații, duce la apariția dermatiei și înrăutățirea eczemelor. Așa că, bravo Apidava!

PASUL 1- LAPTELE DEMACHIANT APIDAVA- curățare și hidratare

Laptele demachiant Apidava curață și protejează epiderma, revitalizând și împrospătând pielea;  Hidratează pielea, și stimulează circulația.

Conține: miere de albine, unt de shea, ulei de jojoba, ulei de măsline, propolis, ceară de albine și vitamina E.

PĂREREA MEA:

M-a încântat să văd că are atâtea ingrediente benefice pielii, care o ajută să își mențină nivelul de hidratare, dar are și efect antirid. Mirosul este tare delicios, căci are o aromă de miere care îți încântă simțurile.

Fiind un lapte demachiant, rolul său în primul rând este acela de a curăța impuritățile. Se aplică cu o dischetă sau ca atare cu mâna, se masează ușor, se poate lăsa puțin să acționeze apoi se îndepărtează cu o dischetă. Îmi place că lasă pielea extrem de fină și catifelată, și faptul că pe lângă îndepărtarea impurităților are o serie de vitamine și minerale atât de necesare sănătății tenului tău.

Nu produce iritații, căci ingredientele sunt naturale, fără parabeni sau alcool. Propolisul din componență este un antibiotic natural, care ajută tenul cu probleme, reglând excesul de sebum.

Mierea conține vitamina C și vitamine de timp B. Aminoacizii prezenți și în componența mierii de albine stimulează si accelerează regenerarea celulară.

Uleiul de Jojoba este bogat în vitamine, fiind singurul ulei recomandat și pentru acnee, datorită acidului miristic, cu acțiune anti-inflamatoare. Catifelează tenul, menține elasticitatea tenului.

Vitamina E este hidratantă, dar are și rol anti îmbătrânire.

Untul de shea este bogat în vitamina A, E si F, vitamine care hrănesc pielea.

PASUL 2- LOȚIUNEA TONICĂ PURIFIANTĂ APIDAVĂ- tonifiere și calmare

Loțiune tonică purifiantă Apidava este destinată oricărui tip de ten, inclusiv cel cu probleme. Activează circulația sanguină si reface pH-ul natural al pielii. Purifică și lasă tenul fresh și revigorat.

Ingrediente: miere, propolis extract din flori de salcâm, ulei de mentă.

Efecte:

  • antibacterian
  • tonic și hidratant
  • calmarea dermei iritate
  • înlăturarea excesului de grăsime

PĂREREA MEA:

Dacă ați folosit vreodată tinctură de propolis, atunci știți mirosul specific, cam așa miroase și această loțiune. Este și ușor mentolată, datorită uleiului de mentă din componență. Această loțiune este destinată oricarui tip de ten, inclusiv cel cu probleme. Propolisul din componența sa este responsabil pentru un ten mult mai sănătos, deoarece acest ingredient, ajută la controlarea excesului de sebum.

Se aplică cu o dischetă demachiantă, recunosc că îmi place tare mult, datorită senzației de răcorire pe care ți-o dă, grație uleiul de mentă. Uleiul de mentă este ideal pentru tenul gras, fiind antiinflamator și astringent. Calmează eczemele, măncărimile pielii, ceea ce e super, căci eu am un ten predispus la acnee.

În timp ce laptele hrănește pielea din plin cu o explozie de vitamine, loțiunea completează rutina și ajută la calmarea tenului, având rol antimicrobian, tonifiant.