Bagajul-de-călătorie

Bună, draga mea. Vara aceasta, a fost mai altfel, prin prisma Coronavirusului, iar călătoriile nu au mai fost ca înainte.

Noi nu am mai plecat nicăieri, nu neapărat datorită virusului, ci a burticii mele de gravidă. Drumurile lungi mă obosesc, și am evitat anul acesta deplasările, pentru siguranța mea și a Bubulinei din burtică, dar la anul vom recupera.

Sunt sigură că indiferent unde te-au purtat pașii, mai mult ca oricând ai avut grijă de sănătatea ta și nu ai plecat fără anumite produse din bagaj.

Dezinfectantul este în topul produselor de curățenie folosite mai mult ca oricând anul acesta. Eu cu siguranță l-aș fi adăugat și în bagajul de călătorie. Se poate folosi pe orice suprafață, și vei fi sigur că virușii și bacteriile vor sta la distanță.

Nu știu cum sunteți voi, dar mie îmi place aroma de proaspăt, de curat în casă, de aceea un odorizant de cameră va aduce plusul acela de fresh de care ai nevoie. Se poate lua și în bagajul de vacanță, și îți va asigura un aer împrospătat indiferent unde ești. Personal, odorizantul de la Asevi mă duce cu gândul la o zi în mijlocul naturii, departe de agitație, cu un miros care persistă destul de mult timp.

Orice vacanță aduce cu sine multe pete pe haine, mai ales dacă ai copii mici, de aceea o soluție pentru pete îți va salva hainele.

Brandul Asevi și Cocktail Holidays încurajează turismul în aceste vremuri tulburi. Viața e un cocktail de trăiri, doar călătorind ne creăm unele dintre cele mai frumoase amintiri. Cu respectarea unor reguli simple de igienă, turismul este posibil chiar și în pandemie.

Împreună cu Asevi, ți-am pregătit o reducere de 15% la orice comandă de pe site, folosind codul ELLAFAIRYTALE.

Am pentru voi câteva vești bune, de la 1 octombrie:

Comanda minima pe site-ul asevi.ro va fi ‘redusa’ de la actuala suma de 250 lei la 200 lei (pt transportul gratuit)

–        Daca pana acum comenzile sub 250 lei nu erau acceptate, din Oct se vor accepta comenzi de min 100 lei (+ cost transport)

–        Preturile la toate produsele vor fi reduse cu 15%

Produsele Asevi se găsesc în Kaufland, Mega Image, Cora, Metro, La Doi Pasi, Economat si in magazinele de cartier sunt listate cateva produse , pe magazinul online sunt listate 120!

Desigur, măștile de protecție au fost și ele în bagajul de călătorie, sunt curioasă ce produse de curățenie ați luat cu voi în vacanță?