Creat in anul 1975, slipul tanga reprezinta inovatia moderna in materie de lenjerie pentru femei. Interesant de mentionat este faptul ca acesta a fost inspirat dintr-o piesa vestimentara rudimentara, purtata de barbatii din mai multe triburi africane din zona lacului Tanganika. Ulterior, costumele de baie cu slip tanga au ajuns foarte apreciate, atat de doamnele si domnisoarele care aveau, in sfarsit, posibilitatea de a se bronza cat mai uniform, fara dungi inestetice, dar si de dansatoarele exotice.

Faptul ca este practic si foarte feminin a impus costumul de baie cu slip tanga in tendintele ultimilor ani, existand o multime de modele ale slipului (numit si thong in limba engleza ori string): cu talie joasa, mai decupat in parti, dintr-o singura bucata de material ori din doua bucati triunghiulare care se prind in lateral cu sireturi, fundite, etc., si intr-o mare varietate de culori ori materiale.

Foarte potrivite pentru fetele curajoase, care se simt bine in pielea lor si vor sa isi puna corpul in valoare pe plaja, costumele de baie cu slip tanga atrag toate privirile, starnind admiratia barbatilor si individia prietenelor. Intr-o zi torida de vara, o domnisoara poate alege unul dintre nenumaratele modele de costume de baie cu slip tanga: in culori tari (galben lamaie, corai, verde, fuchsia, turcoaz, orange) ori in culori reci (negru, gri, maron, bleumarin navy, etc.), nuante metalice (auriu, argintiu, ocru), bicolor, multicolor, cu imprimeuri florale, grafice, animal print, cu buline, dungi, etc., cu diverse adaugiri de catarame, tinte, cristale, confectionate din materiale rezistente si confortabile.

Totodata, nu da gres nici combinatia sutien tip bandeau ori triunghiular intr-o anumita culoare si slip tanga intr-o alta culoare, complementara. Indrazneste sa fii cea mai bine imbracata de pe plaja vara aceasta!